Scanner.nu Homepage
Forum Home Forum Home > Scanner.nu > Frekvenser
  New Posts New Posts RSS Feed - MPT-1327 näten i Sthlm
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Välkommen till vårt nya forum! Vi kommer att ha själva forumsystemet på engelska i fortsättningen för att underlätta kommande uppdateringar av systemet. Alla inlägg och användare finns kvar precis som tidigare. Vi kommer spara ned de övriga sidorna från den gamla sidan och lägga den i ett arkiv.

MPT-1327 näten i Sthlm

 Post Reply Post Reply
Author
Message
zaccer View Drop Down
Certifierad
Certifierad


Joined: 28-December-2003
Location: Stockholm
Status: Offline
Points: 1192
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote zaccer Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: MPT-1327 näten i Sthlm
    Posted: 26-Januari-2004 at 08:42

Lyssnar en del i Sthlm men har tyvärr inte haft möjlighet å testa F-TRUNKER för att analysera MPT-näten något vidare, så det blir "ot*****d" lyssning på dom.

Det jag inte riktigt blir klok på är till vilket nät vilka frekvenser hör, samt om det är som med tuben att näten är sammankopplade och talgrupper går ut på flera "siter".?!

Så vitt jag vet finns ett speciellt CST-nät för väktarna som är "isolerat" från resten. Sedan gissar jag att det finns minst 2 andra nät, där ett går starkt med gummipinne i City.

Någon som har mer info och vill dela med sig?!

Back to Top
Broder Duck View Drop Down
Stamgäst
Stamgäst
Avatar

Joined: 08-Januari-2004
Location: Stockholm
Status: Offline
Points: 258
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Broder Duck Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 26-Januari-2004 at 10:31

Det är en sändarplats som är "isolerad" så att enbart CST väktarna använder den. Sedan finns det 5-6 andra sändarplatser i länet. På den platsen med flest kanaler ligger radioapparaterna inloggade från larmcentralen, vilket gör att alla samtal repeteras ut över den sändarplatsen.

Men vill man bara höra CST så måste man lyssna på just CST sändaren.

/Broder Duck

Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down