Scanner.nu Homepage
Forum Home Forum Home > Scanner.nu > Off Topic
  New Posts New Posts RSS Feed - köpa bitcoins..
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Välkommen till vårt nya forum! Vi kommer att ha själva forumsystemet på engelska i fortsättningen för att underlätta kommande uppdateringar av systemet. Alla inlägg och användare finns kvar precis som tidigare. Vi kommer spara ned de övriga sidorna från den gamla sidan och lägga den i ett arkiv.

köpa bitcoins..

 Post Reply Post Reply
Author
Message
IC-R10 View Drop Down
Certifierad
Certifierad
Avatar

Joined: 01-Juli-2004
Location: Västervik
Status: Offline
Points: 1476
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote IC-R10 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: köpa bitcoins..
    Posted: 25-Oktober-2018 at 21:19
hej jag undrar är det någon här som har handlat med bitcoins. jag var inne på denna sida: https://www.bitcoin.se/kopa-bitcoin

men känns lite så där när man ska behöva lämna ut sina personuppgifter. någon som har handlat där.?
jag har: IC-R10 , DLS200c. Maycom FR-100 (På jobbet). + 2st Zodiac PMR-446. En Danita 3000. För 27Mhz. och en uniden 785xlt och en 278clt. och en 92xlt. Även en Puxing-777 VHF. Yaesu VR-120D.
Back to Top
nysse View Drop Down
Entusiast
Entusiast


Joined: 29-Oktober-2004
Location: Stockholm
Status: Offline
Points: 868
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote nysse Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 26-Oktober-2018 at 00:49
lägg upp din adress så kan jag testa att skicka till dig
Electronic S 250i
Back to Top
Embuza View Drop Down
Ny medlem
Ny medlem


Joined: 29-December-2018
Location: Sweden
Status: Offline
Points: 1
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Embuza Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 29-December-2018 at 08:43
Förmodligen lite sent men.. Jag har iaf köpt via den sidan du nämner två gånger utan problem. Skriv bara in beloppet (tänk på att räkna med Växlingsavgiften;) ), fyll i till vilken adress pengarna ska till och sendan så swishar du bara beloppet och sen är det klart.

Så länge du inte tänkt handla något olagligt så spelar väll inte det någon roll? Men å andra sidan så bör ju den andressen som pengarna gick till bytas ut lika fort som du använt den och då förmodar jag att man bara kan se ATT du köpt BTC men inte vad eller utav vem som du handlat utav.

Hoppas det kan vara till någon nytta.

//Embuza
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down