Scanner.nu Homepage
Forum Home Forum Home > Register New Member
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Välkommen till vårt nya forum! Vi kommer att ha själva forumsystemet på engelska i fortsättningen för att underlätta kommande uppdateringar av systemet. Alla inlägg och användare finns kvar precis som tidigare. Vi kommer spara ned de övriga sidorna från den gamla sidan och lägga den i ett arkiv.

Register New Member


Forum Rules and Policies
Du har hamnat på Sveriges största forum för radioscanning. Med 13 år i leken är vi dessutom ett av de äldsta radioforum som fortfarande finns kvar. 13 år förpliktigar naturligtvis - forumet blir en sällan sinande källa av information. Använd gärna sökfunktionen så hittar du säkert det du behöver veta.

Till skillnad från en del andra forum stänger vi inte medlemskonton godtyckligt. Vi har högt i tak och välkomnar debatt - det är ju det som håller forumet levande. Vi gör inte som vissa och kväver debatt som inte råkar sammanfalla med moderatorernas privata åsikt.

Vill du sälja eller köpa någon radiopryl? Ja, välkommen att lägga in en annons i sälj/köptrådarna. Naturligtvis får du annonsera hos oss även om du är medlem på andra radioforum!

Givetvis finns det regler att följa - du hittar dem högst upp i respektive forumavdelning. Men vi har som sagt tydliga regler - och vi kommer aldrig att hänvisa till en luddigt formulerad Netikett

Ha kul och än en gång - välkommen!